Thursday, May 12, 2011

Baverage dancing dangdut

Dah seminggu hujan tk turun.. I admit it mmng panas nasib baik laaa
kajang ni bukan
"padang jarak, padang tekukur"
SANGAT.
jalan dua tiga langkah jumpe laaaa pokok walaupun pokok-pokok kat kajang ni mcm dah
dilanda taufan dengan tk berdaun nye..
nasib baik laaa ade gak tempat berteduh.. kaki2 lima gak yg kitorang pilih

lagi2 musim exam ni mmng banyak betul dugaan die

disebabkan kepanasan kami ni selalu cari air kalau boleh nk yg sejuk-sejuk
mase tu gak laaa tibe-tibe kwn saye budak sabah mntak air
bandung dangdut

What! bandung dangdut
mcm menarik je..
sampai2 fuh dengan berbuih-buih nye mmng menarik perhatian!
rase still same tapi bentuk fizikal yang lain
ape-ape pon mmng sedap kalau disantap ditengah-tengah
hari yg panas..

ni teh dangdut lebih kurang same je mcm bandung dangdut tapi warne je la yg berbeza



MARVELUS!

7 comments:

Ichaq™ said...

cm sdp je do.
blanje aq!
:P

hasril107 said...

nmpak menarikkan??? hehehe
kalo yg ni boleh kot nk belanje sbb murah hahahaha

atira said...

kat mane ni hasril? yang bangdung dangdut tuh?

hasril107 said...

tirah:dekat kedai makan RBZ TKS

Ichaq™ said...

srius?
yeay! blnje aq do! blnje2!
HAHAHAHA

hasril107 said...

hahahaha mai laaa org penang dtg kajang... boleh cek blanja hang hek3~

atira said...

oh ade err