Friday, May 20, 2011

Annoying betul


[klik gambar untuk besarkan]

perlu ke mcm situasi atas ni
cukup tk faham dengan insan mcm ni..
habis semua ceruk internet die post
"kadang2" bukan nye dapt perhatian pon

OK "kadang2" tu kene tukar kpd tk pernah
it's up to the readers la nk bace atau tak
tak perlu setiap kali post dok canang satu laman web
and one more thing... jgn la sibuk2 nk post web business
yg tu lagi laaaa menyirappppp
je rase di dlm kalbu hishh...



be "RATIONAL"

don't be sooooo..
"ANNOYING"

P/S: post untuk org tertentu

6 comments:

Ichaq™ said...

betol2. sokong2.

Myralissa said...

hahahaah..macam kenal je ini orang...gler brani ayie ni...anyway..i like these..da lme aku nk ckpkn..takot je

hasril107 said...

mmng annoying gile kot huhuhu

atira said...

kahkahkah lepas tu aku tgk gamba terus tau sapa hahahahah nape tak letak je name die

syira said...

hahahahah.. tgk je aku dh agk spe... x leh bla la ayie ni....

hasril107 said...

yg dah tau tk pe hahhahaha dah sah2 anda mempunyai fikiran yg same ngan aku hehehehehe~ nnti blogger lain add die kalau bubuh name.... bertambah perasan pulak laaa nnti hehe