Friday, November 19, 2010

Tag

~TAG DARI WIRDAH~

1. Apa benda yang penting dalam hidop ko?
laptop~ duit~ handphone

2. Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?
Nasi goreng daging masak merah kt kedai bawah rumah hehe

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?
Istana ~bole??

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
bercinta ngan note dan buku2 yg tk abeh ditelaah lagi

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Entah~tengok mood hehehe

6. Dimana korang selalu jumpa kekasih korang?
atas meja~(laptopku)

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
1.Principle of Microbiology(MLT)-photostate je~ mhl nk beli original nye
2.Medical Biochemistry(sape entah author nye)- RM 90++

8. Apakah nama penuh korang?
Mohamad Hasril Bin Abd Hamid

9. Antara mak dan ayah,yang mana korang lebih mesra?
No antare~ dua-dua mesra gitu haha

10. Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
patient kt hospital ( akan aku tikam vein korang nnti hehe)

11. Adakah korang basuh baju sendiri?
kadang2 basuh sendiri kalau dh mls sngat sumbat dlm beg anta dobi

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Korea + Paris (aku tengok dlm crite mcm lawa je sceneries die)

13. Pilih salah satu,peluk atau cium?
Peluk kucing gebu ( aku suke kucing)

14. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
1.Family
2.Myself
3.kengkawan
4.barang2 ku
5.Kereta ( akan dtg hehehe)
15. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
5?? hmmm yg pasti kalo aku denga best tu la aku ulang sampai muak heheh

16. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
10 julai ~kt umah

17. 6 orang blogger yang korang nk tag.
5 topek(walaupon dah di tag hehe)
18. cerita sikit bloger yang pertama korang tag.
hehehe suke ayammmmm

sincerely from me,

2 comments:

atira said...

ayie ko nak gi korea!! yey korea cantek gile . haha. mcm la aku penah gi kan.

anddd. becinta ngan buku? gila ah.

anddd kete coming soon?? wahhh. inspira baru ke? ;p

kayhhhh aku lak nak buat mende alah ni

hasril107 said...

hahahaha buat la hehehe saje2~ just for fun hihi