Tuesday, April 28, 2009

babi oh babi....

Petikan Utusan Malaysia "Angka kematian akibat jangkitan selesema babi di Mexico meningkat kepada 103 orang hari ini ketika 400 orang dimasukkan ke hospital dan kira-kira 1,600 yang lain disyaki dijangkiti penyakit tersebut. Wabak yang berlaku di Mexico sejak beberapa hari lalu ini telah mencetuskan kebimbangan global kerana beberapa kes juga dilaporkan di Amerika Syarikat dan Kanada.Kemungkinan jangkitan juga sedang diperiksa di Eropah, Israel dan New Zealand.
Jutaan rakyat Mexico kini berkurung di rumah dan mereka yang keluar memakai topeng mulut, terutamanya di Mexico City yang menyaksikan kerajaan menghentikan acara awam dan menutup muzium, bar dan stadium dalam usaha mengawal jangkitan.


hoho tu laaaa nk sngat mkn babi....
babi siap bagi hadiah lagi >selsema babi
hak3
bagi org yg mkn babi... hari nie hari memperingati babi2 sedunia
hahaha
sambot la hari babi sedunia ni dgn swine flu yg dihadiah kn oleh babi2 di dunia ni


babi lah binatang paling hodoh penah aku tngok
dah la tk de bulu aku lagi rela membela kucing berbulu tebal hak3
warne nye dh la pink huish dh la aku tk suke warne tu.

.
betape hodohnye babi ini...

ini la org yg teringin nk jadi babi...

3 comments:

nad_eyra said...

wahaha...
giler hodoh muke minatang tuh..hak3

amirfazwan said...

virus selsema babi...
adalah amaran dari Allah...

mari!..
tinggalkan perkara mungkar...

asraf ahmad said...

ko nak taw mesir pun teru kene influnza a nih..!!Babi depe lg kotor,kite warne pink..,depe warne hitam..Ini lah negare2 yg bnyk negare anta tafiz2 pi negare tu..,beljar medic dll.Ish.mesir2..,jatuhkan reputasi je..