Tuesday, February 15, 2011

Bertalam-talam

peribahasa hari ini

"TRAYS BEING TWO FACES"

description:
(translated)
saya tk suka org yg mcm ni
buat sakit

jiwa raga
hati sengsara
pening kepala

hehehehe

habis dah peribahasa untuk hari ni

tujuan post kali ni saya
ingin menyata kan betapa
saya JELEZ...
dengan mereka-mereka yang
pegi bukit broga pastu main air dekat sungai tekala
wuuuuuuuu
hahahaha
sungai tekala dah penah pergi masa
practical first aid and safety dulu
masuk-masuk air pastu naik balik

fuhhh sejuk gila sampai keluar asap dari rongga paling besar iaitu
mulut

tapi hajat tk kesampaian bile tk dpt pegi broga
dah 2 taun ddk dekat kajang ni tapi hajat tk tertunai lagi
huaaaa..
sume ni gara-gara kami tidak punya transport
sian kami...
tapi tk layak masuk bersama mu..
huuuu...
namun kami tetap tabah kan diri

konklusinya..

kerana ketiadaan transport iaitu kereta
hajat kami terbantut
wuuu sape2 yg berhajat nk bagi kereta sebijik
boleh la hubungi saya
nk beli sendiri tk de duit...

kepada yg nk bagi kami tk nk yg lain selain
yg bawah ni

dan yang berciri-cirikan seperti bawah ini

lengkap dengan driver
&
attendance

pastu down payment siap bayar

terima kasih
wohooooo~

3 comments:

zati-zt said...

Oo..
ptut la korg xde..
xpe la, ak pun xpenah gi lg broga tu..
pdahal ak dah dok kajang ni puluh2 tahun..
dekat je pun, tp still xpenah gi lg..

hasril107 said...

huhuhu sian kami *nangis

oracle said...

huhuhuhuhuhu nk limo hahahahahaha