Thursday, December 16, 2010

Aku dan CNblue

bile ckp pasal muzik...
org lain pon suke denga muzik
tapi diorang suke pulak tengok rupe
admit je la kan lagi-lagi perempuan hehhe
jgn marah yek..
from my eyes....
aku suke denga muzik tapi tk de la memandang rupe sanagat
tk kesah la buruk mane pon kan penyanyi tu hehe
yg penting nye lagu die yg aku nk denga hehe
baru-baru ni my sister tetibe je pasang lagu korea entah tk penah
dengar name kumpulan nye..
hehe aku admit yg aku suke gak music korea
biar la lantak org nk ckp ape janji sdp
budak rumah aku pon ckp banyak lagu korea dlm handphone aku hehe
aku dengar sbb sedap bukan nye minat
budak2 rumah sewa aku mmng suke denga lagu rock kapak heheh
pastu kadang-kadang diorang pasang lagu indon yg lame2
sedap gak hahaha
kalo diorang nyanyi kadang-kadang aku pon join hehe

berbalik kpd crite asal..
sbenar nye bebrape hari lepas kakak aku pasang lagu korea
yg mmng aku tk pernah denga bile denga lame2 mcm sedap plak huhu
name kumpulan die CNblue mungkin ramai yg dh tau aku je lmbat hehe

lagu yg diorang bawak mmng sedap
agak catchy dan sedap didengar..

pastu ade gak senior prempuan share lagu korea kt facebook
aku pon gatal tangan klik laa
nk dengar punye pasal sbb die ckp sedap laaa itu laaa
and i admit muzik die mmng sedap FTisland name group die..





tu je untk post kali ni
bagi yg nk tengok music video die sile la browse sendiri kt youtube
walaupon link yg dibagi adalah youtube tapi gmba aje...

emergency post ni sbb blog dah mule bersawang hehe...

4 comments:

Anonymous said...

ayieeee...
FT ISLAND hensem...! haha

Ichaq™ said...

kau!kau kene, WAJIB tengok 'you're beautiful'!!
yong hwa, hong ki blakon. cumil! :)
btw, cn blue n fti pon aq suke.
Big Bang triple suke!!

hasril107 said...

hahahaha baik lah kengkawan

Anonymous@ana: dah agak dah hahaha
Echaq: biklah kalo ade mase terluang nk tengok hehhehe

hasril107 said...

Anonymous@ikin@ana