Monday, September 13, 2010

~Selamat Hari raya~

Dah lame rase nye tk usik blog ni huhu
naik bersawang dah

ape ape pon
mule-mule skali saye nk smpaikan

Salam Aidilfitri kepada semua umat Islam yg mengenali diri ni hehe
maaf zahir dan batin

raye mcm selalu balik kampung la
tu la rutin tahunan tk de rutin laen

1st raye balik teluk intan lepas solat jumaat~ pegi umah paksu dulu,
dijamu dgn nasi minyak berlaukan ayam masak merah.. sambal goreng...etc
pastu gi umah pak dak pulak~ mkn lagi aduh boleh pecah perot
boleh dikatekan tiap rumah yg kitorang pegi~keje kitorang asyik mkn je
kenyang~~

2nd raye balik kuala kangsar pulak
as usual la org dtg ramai2 nk beraye mmng busy kt kmpong hik3
tapi makanan kt kampung abeh sbb kitorang yg sental hehe


taon ni kitorang sambut raye dgn org baru
ni dia:
Muhammad Harraz Afham
da sebulan umur die
kalo die duduk kt umah saye ~asyik kne cium je dgn org including me heheh

skang ni mood raye pon da ilang sbb abeh cuti ni start mid sem exam frust btol huhu
nk study pon mls rasenye tapi ape leh buat
still student U hik3

so the last thing for this post
saye nk wish kt sume rakan se U atau kwn yg laen ~yg same naseb cm kitorang

GOOD LUCKS IN YOUR EXAMS




3 comments:

Ichaq™ said...

cumil budak tu!!! :))

hasril107 said...

heheh aq mewakili nephew aku ckp time kaseh hek3~

virgo_blue91 said...

http://kanojokanashii8691.blogspot.com

aku dah tukar link blog...sila lah lawat keyh..semua orang ley baca...jangan emo sangat weyh takuuuuut aku