Wednesday, January 27, 2010

hurm~

Dh lame rasanya blog ni tk di update rasanya bukan takat bersawang~ mcm dh lapuk dh bende dlm ni~ hish~ skarang ni sangat sibuk~ tk mcm dulu subjek yg aku amek dulu ringan sikit
taon ni berat jugak nk pikul subjek2 dh la ssh lagi memeningkn arghhh~!!!
harap2 la boleh bawak~ lagi2 medical microbiology gile dibuat nye selak buku nk cari jawapan untk satu soalan pon smpai esok tk dpt2 lagi kalo jumpe pon mesti lecturer ckp slh argh~!! ape nk wat kene la rajin menyelak buku2 yg tebal & berat mcm batu-bata kt kawasan pembinaan tu hish~~~ ape2 pon harap2 la taon ni dpt yg lagi baik ~

~ AMIN~



4 comments:

insankamil said...

lek r hasril...aku rase,bile kite masuk sem baru,study lg mencabo kot..cam aku, pj,mcm2 kne wat..rajin2 r bace blog aku yg terkini...rase nak nangis...huuuu...

hasril107 said...

huhu ye la kot cm tu janji usaha smpai abeh~~

yana.lili.lala said...

hi! amik kos ape ek. sye belaja jugak microbiology

hasril107 said...

oo ye ke sye amek biomedic